reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Miastko
6.5°C
wschód słońca: 07:34
zachód słońca: 15:42
Koronawirus
pomorskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Miastku

kiedy
2025-02-23 15:30
miejsce
Gminny Ośrodek Kultury, Koczała,...
wstęp biletowany